Over ons

We zijn gespecialiseerd in het beheer van vastgoed en advisering van huurders in de ruimste zin des woords. In de afgelopen 15 jaar hebben we bij diverse makelaarskantoren en een van de grotere particuliere beleggers van Nederland de kneepjes van het vak geleerd.

Doordat we werkzaam geweest zijn in diverse facetten van het vastgoed, hebben we een breed beeld van de mogelijkheden en bedreigingen voor vastgoed.

Als eigenaar kunt bij ons terecht voor alle facetten ten aanzien van uw vastgoed, zowel het dagelijkse beheer als ook advisering bij aankoop van nieuw onroerend goed. Hierbij kunnen we voor u een due diligence onderzoek uitvoeren, waarbij we kijken naar de inhoud van de huurovereenkomsten, eventuele deelname in de VvE, de afrekeningen servicekosten en alle andere zaken die betrekking kunnen hebben op de aankoop.

Ook als huurder bent u bij ons aan het goede adres. We kunnen u adviseren over eventuele discussiepunten met uw verhuurder, controle van de jaarlijkse afrekening servicekosten, een quick scan van uw huurprijs en huurovereenkomst, etc. Als u een nieuw pand wilt gaan aanhuren kunnen wij u adviseren omtrent de huurprijs, inhoud huurovereenkomst, vooraf controle of hoogte voorschot servicekosten wel reëel is en alle overige zaken die met uw gehuurde vastgoed te maken heeft.

Thans treden we reeds op voor diverse vastgoedeigenaren en huurders, zie voor onze opdrachtgevers de pagina portefeuille.