Portefeuile

Onze huidige opdrachtgevers zijn:

Bedrijvenpark Hoog 16Hoven

Voor deze eigenaar voeren wij het beheer van  Hoog 16Hoven Business Park welke bestaat  uit  bedrijfshallen en een tweetal  kantoorverzamelgebouwen.

Voor meer informatie over dit terrein zie www.hoog16hoven.nl.

W. Vos Holding

Voor deze eigenaar voeren wij het beheer over een bedrijfspand in Capelle a/d IJssel.

Metterwoon Vastgoed B.V.

Bij deze eigenaar waren we twee dagen in de week op kantoor aan het werk op de afdeling Beheer Bedrijfsmatig Vastgoed totdat de opstaande functie van ervaren beheerder bedrijfsmatig vastgoed ingevuld werd.

VERHULST Bouwmaterialen en Afbouwcenter B.V.

Advisering aan de opdrachtgever inzake discussiepunten tussen hen en verhuurder over het huurcontract.

Tevens controleren we voor opdrachtgever de jaarlijkse afrekening van de servicekosten.

Kijkduin Beach Resort

Namens de huurders hebben we een controle uitgevoerd van de afrekening servicekosten voor de afgelopen jaren en vervolgens met de verhuurder overleg gevoerd over deze afrekeningen en de correcties.

Particuliere eigenaar

Voor deze eigenaar regelen we voor een kantoorpand alles inzake de servicekosten, van controle en voldoening van de facturen tot het opstellen van de jaarlijkse afrekening van de servicekosten.

Waterschap Hollandse Delta

Advisering aan de opdrachtgever omtrent de verdeling van de nieuw op te zetten servicekosten inzake het door hen gehuurde pand.

Daarnaast tussentijdse monitoring van de servicekosten en uiteindelijke controle van de jaarlijkse afrekening servicekosten.

Hengeveld Holding B.V.

Voor deze eigenaar voeren we het dagelijks beheer van zijn winkel- en bedrijfspanden en diverse appartementen verspreid over het hele land.